erkekler soruyor

Bir kızın ilgisini çekmek için neler yapılmalıdır,kadınların dikkatini çekmenin yolları nelerdir? ?

                                     Kadınların dikkati nasıl çekilir?
kadınlar nasıl tavlanır,
Öncelikle şunu belirtelim ki kadınların en çok yakışıklılardan hoşladığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Tabi yakışıklılık önemli bir kriter ama kızların ilgisini çekmek için sempatik ,güler yüzlü ve temizlik kızların dikkatini çekmek için önde gelen özelliklerdir.

Şimdi başka açılardan bakalım . Gizemli olmaya çalışın. Aslında olgun olmaya çalışın. Gülümsemeniz gayri ciddi değil , sempatik bir tebessüm olmalı kadınlar aslında ağır erkeklerden hoşlanırlar.
Başka bir özellik ise giyiminizdir, kıyafetleriniz uyumlu olmalıdır , ayakkabılarınız kıyafetlerle zıt olmamalı , saat kullanıyorsanız, saatiniz çocuksu olmamalı , yanı plastik veya dijital saat olmamalıdır., bu saatler sizi çocuksu gösterecektir.

Kızlar için en önemlisi de konuşmayı bilen erkektir. Eğer ilk tanışmanızda dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsanız bir an önce sizden kurtulmak isteyecektir. Onun için sırf konuşmak için konuşmayın , emin olun sizi aptal olarak görecektir. Az ve özgüvenli konuşmalar yapın , sakın bilgili olmadığınız alanlardan konuşmaya kalkmayın ,eğer onun o alanda sizden daha fazla bilgisi var ise o anda çok zor duruma düşersiniz. 

İlk karşılaşmanızda ,sakın ama sakın onu sıkıştırıp hakkında bilgi almaya çalışmayın, yanı kendi hakkında bir şeyler anlatmasını istemeyin, bırakın istiyorsa kendisi konuşsun. Eğer siz sürekli onun hakkında bilgi almaya çalışırsanız bir daha sizinle görüşmek istemeyecektir.



About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.