erkekler soruyor

Kızlar / Kadınlar En Çok Erkeklerin Neresine Bakarlar / Neyine Bakarlar

Kadınlar En Çok Erkeklerin Neresine Bakarlar 

Bir kadının ilgisini üzerinizden toplamak istiyorsanız , doğal olmalısınız ve bakımınıza dikkat etmelisiniz. Bunların dışında kadınlar nelere dikkat ederler.

1-Cinsel Eğitim Araştırmacısı David Strovny, erkeklerin vücutlarının hangi bölümlerinin kadınlara daha çekici geldiğini bulmak için yapmış olduğu araştırmada POPO birinci sırayı almıştır.

2-Penis bölgesi: Kadınların erkeklerde baktıkları ikinci yer olarak penis bölgesi geliyor. Kızların büyük bir bölümü baktıkları yerlerin başında buranın geldiğini ve erkeği oldukça seksi gösterdiğini belitmişlerdir.

3-Karın Bölgesi: Kadınların üçüncü önem verdikleri yer erkeklerin karın bölgesi. Harika karın kası ya da “six pack” olması iyi olur ama temelde arzuladıkları şey erkeğin düz bir karın bölgesine sahip olması. Kadınlar erkeklerin göbekli olmasını asla arzulamadıklarını onları çok sıradan gösterdiğini belirtmişlerddir.

4-Kalçalar: Kadınların erkeklerde dördüncü olarak baktıkları yer kalçalar. Kalçalarımızın dar olmasını seviyorlar. Erkeklerin , biçimsiz ve büyük kalçalarının kadını ittiğini kalçaların sıkı ve dar olmasını tercih etmektedirler.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.